Què és CATtorrelles?

cat

Compromís i Acord per Torrelles (CAT) és una Agrupació d’Electors creada l’any 2015, recollint el llegat de PiP. Som persones independents, plurals i progressistes, que treballem de manera assembleària i entenem la política des de la participació i el consens.

Volem mantenir Torrelles de Llobregat com a referent pel que fa al respecte cap al model territorial i la seva cultura. Treballarem sempre per construir un país més igualitari, lliure, just i solidari.

Què és una Agrupació d’Electors?

No és un partit polític.

Es tracta d’un grup de persones que, d’acord amb la llei electoral vigent, ens agrupem per presentar una candidatura a les eleccions municipals. Per això necessitem recollir signatures de persones majors d’edat que ens donin el seu suport.

CAT Torrelles a l’ajuntament?

A CATtorrelles entenem la política municipal com un cursa de relleus on persones del poble assumeixen la gestió de l’Ajuntament de forma temporal. És per aquest motiu que les nostres llistes es renoven constantment evitant la perpetuació de candidats/es o la temptació de convertir la gestió pública en una professió.

A CATtorrelles sempre busquem l’acord amb ciutadania, entitats i grups polítics del municipi que treballin per mantenir-ne l’essència i manera de ser del poble, tot millorant-ne els serveis

CAT torrelles a l’Àrea Metropolitana de Barcelona?

Som l’única agrupació d’electors dels 36 municipis de l’AMB que governa des de fa anys un ajuntament metropolità.

Som una força política que gràcies a la nostra independència política podem votar lliurement el que creiem més just per la nostra ciutadania –per exemple, contra el Tribut Metropolità– sense haver de sotmetre’ns a la disciplina de vot.

Així, Torrelles té veu pròpia i un portaveu al Consell Metropolità i la seva postura no queda diluïda dins d’un gran grup polític.