EngresCA’T! Opina i participa

Durant els diversos dies que hem sortit al carrer a demanar firmes i durant els actes hem posat a la disposició de Torrelles una bústia per posar preguntes i suggeriments.

Cada dijous, us anirem responent els dubtes que ens heu anat preguntant !

1. Que tenint en compte la calor que fa, s’obri la piscina en el moment que faci calor.

Indubtablement, l’augment generalitzat de la temperatura ens porta a plantejaments inèdits fins el dia d’avui. Fa un temps vam allargar l’obertura de la piscina fins a l’inici del curs escolar. Valorarem la possibilitat d’ampliar l’horari als caps de setmana  de juny així com d’establir “refugis climàtics” durant l’època de calor més forta.

2. Freqüència del bus cada mitja hora.

El transport públic és un tema prioritari. Hem aconseguit que hi hagi busos cada mitja hora, enllaçant amb el tren, que alguns vagin per autopista fins a Barcelona i un bus que ens porta directament a l’hospital de Sant Boi. Continuarem  treballant  amb les administracions supramunicipals per aconseguir un transport adaptat a les nostres necessitats.

També apostem per una mobilitat sostenible amb el projecte ja aprovat d’un carril bici  per connectar Torrelles i Sant Vicenç i altres carrils bici i  de  vianants per facilitar l’accés dels alumnes a l’institut-escola i i interconnectar els barris amb el nucli urbà.

Igualment desplegarem un sistema de Transport A Demanda per facilitat l’accés dels ciutadans dels barris  al nucli.

Durant aquesta legislatura hem arreglat algunes voreres, com les de la parada de l’autobús del carrer Major, Montserrat Roig, un tram de Rafael de Casanova o el carrer que va de l’edifici escolar de can Coll fins al Centre d’Esports.

Per a la propera, abans que s’acabi l’any, reformarem els carrers Torrent Roquetes i Joan Maragall. Continuarem treballant  fins a arreglar tots els carrers per fer-los més còmodes i accessibles a la ciutadania.

L’espai natural és el nostre tret principal d’identitat. Per això, sempre hem impulsat totes les mesures al nostre abast per fer-ne efectiva la protecció ajudant els pagesos, netejant boscos, defensant el territori de l’especulació urbanística, afavorint la recuperació de camins i l’aprofitament i defensa forestal.

La propera legislatura impulsarem, a més, un pla de gestió de boscos que ens permeti fer front als desafiaments del canvi climàtic.

És evident que els animals de companyia també tenen unes necessitats que cal contemplar. Tindrem en compte aquest suggeriment a l’hora de dissenyar i gestionar els espais públics.

L’AMB finançarà el parc de can Coll i el seu manteniment. El projecte s’ha fet tenint en compte les conclusions de la consulta popular que i sota tres premisses bàsiques: que mantingui els elements identitaris de la zona, que contempli les necessitats que sobrevindran amb el canvi climàtic (ombres, vegetació resistent a sequeres…) I que sigui accessible i adequat per a tothom. Un espai d’oci, trobada i lleure.

És de vital importància que els ciutadans se sentin ben atesos per l’Administració. En aquest sentit, estudiarem tots els procediments i tràmits municipals per aconseguir la seva màxima simplificació fent-los més curts i fàcils i continuarem impulsant i modernitzant el servei d’atenció ciutadana.

Moltes gràcies pel suggeriment. En prenem nota per mirar de fer més efectiva la protecció dels torrellencs enfront les conseqüències dels desastres naturals.